Usluge čišćenja i održavanja nekretnina u Novigradu

Domus Global Service
1

DOMUS GLOBAL SERVICE nudi kompletnu uslugu čišćenja i održavanja nekretnina u Novigradu iz kojeg se mogu izdvojiti sljedeće usluge:

  • čišćenje svih vrsta privatnih/poslovnih objekata,pokretnina i površina te sve povezane radnje vezane uz iste.
  • uređenje i održavanje zelenih površina/hortikultura
  • tehničko održavanje/usluge domara/kučnog majstora
  • završni radovi u građevinarstvu
  • održavanje i nadzor nekretnina za odmor i najam
  • Facility Management-Upravljanje nekretninama
  • zastupanja te ostale usluge
Zašto Domus Global Service?
1
Izvršavamo uslugu po dogovornom roku.

Završni rok uvijek je jasno definiran. Poslovi se obavljaju jasno i učinkovito. Naši se djelatnici i partneri pojavljuju na vrijeme, narudžbe stižu u kratkom roku, a sav posao ispravno je planiran za pravodobno dovršenje.

Izvršavamo poslove unutar vašeg proračuna.

U suradnji s vama dogovaramo vaš budžet. Svi dodaci, varijacije i nepredviđeni troškovi obrađuju se tek nakon konzultacija s vama. Također, osiguravamo da tijekom faze dogovaranja vaša očekivanja budu u potpunosti ispunjena i da odgovaraju vašem proračunu.

Jamstvo kvalitete

Osiguravamo da svaki započeti posao bude u skladu s vašim očekivanjima. Imamo dovoljno preporuka prethodnih klijenata koji mogu potvrditi naš kvalitetan rad. Stalna komunikacija. Klijenti se redovito izvještavaju kako bi bili sigurni da su uključeni u svaki korak obavljanje usluge.

Iskustvo

Naš tim ima puno iskustva u radu što potvrđuju brojni ostvareni brojni poslovi diljem
Hrvatske. Biramo samo stručnjake adekvatne poslu, a i naši sustavi i procesi su prilagođeni tako da odgovaraju najmodernijim i najsloženijim zahtjevima.

1
15 godina iskustva
Usluge čišćenja i održavanja nekretnina u Novigradu

U svom poslovanju Domus Global Services je prvenstveno usmjeren na građanstvo te tvrtke,no istodobno i na tradicionalne velike partnere s kojima posluje.Posebno se ističemo inovativnošću i brigom za klijente, a ujedno kontinuirano radim na proširenju usluga za klijente kao i stalnom podizanju razine kvalitete.

Specijalizirani smo za čišćenje i održavanje stambeno/poslovnih prostora i objekata te za širok spektar ostalih naših usluga.

Ponosni na konstantno priznanje kvalitete pružene usluge, svjesni smo da je sama usluga čišćenja i održavanja tek jedan od mnogih čimbenika koji su relevantni za uslugu koju pružamo, a koja nas dodatno izdvaja od ostalih.

Usko surađujući sa svima, fokusirajući se na potrebe klijenata, brzo reagiramo sukladno situacijama. Imamo drugačiji pristup u komunikaciji i brzinu u rješavanju problema sukladno potrebama naših cijenjenih klijenata.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.