Čišćenje plovila, brodova, jahti, jedrilica

Servis za čišćenje

SERVIS ZA ČIŠĆENJE

CLEANING SERVICES

Domus Global Services
Croatia
52100 Pula

Servis za čišćenje-čišćenje apartmana

NAZOVITE NAS!

+385 95 507 88 94

SERVIS ZA ČIŠĆENJE PLOVILA, BRODOVA, JAHTI, JEDRILICA

1

Trebate li kvalitetno čišćenje plovila, brodova, jahti, aviona i njihovo održavanje?

Domus Global Servis za čišćenje prepoznaje nautički sektor kao važnu granu hrvatskog turizma. Suradnjom s charter agencijama i ostalim zainteresiranima pružamo kvalitetnu,brzu i provjerenu uslugu. Razvoj nautičkog turizma nosi i određene promjene u ponašanju gostiju. Izuzetno je važno da prilikom svake smjene gostiju, brod ili jahta dočekaju goste savršeno čisti. U suprotnom, dolazi do negativnih recenzija, rušenja rejtinga kompanije i sl.

Domus Global Servis za čišćenje pruža usluge kvalitetnog i sistematskog čišćenja jahti, jedrilica i ostalih brodova. Redovito čišćenje, bilo da se radi o jedrilici, brodu ili jahti uštedjet će vam vrijeme i novac te vas riješiti svakodnevnih briga.

Naš servis za čišćenje plovila uklanja sve nečistoće kako bi boravak na brodu ili jahti bio ugodniji. Koristimo profesionalna sredstva za čišćenje koja ne oštećuju površinu plovila, posebnu pozornost dajemo skrivenim mjestima kako zbog utjecaja soli i atmosfere ne bi došlo do hrđanja ili drugih oštećenja. Unajmljivanjem neiskusnih čistača za jahte ili jedrilice i upotrebom neadekvatnih sredstva za čišćenje riskiraju se skupa i većinom nepopravljiva oštećenja

PROFESIONALNO ČIŠĆENJE PLOVILA, BRODOVA, JAHTI, JEDRILICA

Čišćenje plovila, brodova, jahti, aviona

UNUTRAŠNJE ČIŠĆENJE PLOVILA, BRODOVA, JAHTI, JEDRILICA

Unutrašnje čišćenje u pravilu znači temeljito čišćenje svih unutrašnjih površina (kuhinjski blok, dnevna soba, kupatila), brisanje prašine, usisavanje te pranje podova. Kao i kod luksuznih smještajnih objekata, za čišćenje unutrašnjosti jahte ili jedrilice koristimo najkvalitetnija sredstva i materijale.

VANJSKO ČIŠĆENJE PLOVILA, BRODOVA, JAHTI, JEDRILICA

Prvi kontakt gosta s brodom događa se na brodskoj palubi. Kako bi osigurali zadovoljstvo gosta potrebno je očistiti vanjski dio broda na najbolji mogući način. Tijekom vanjskog čišćenja broda, koristimo ekološke materijale koji ne oštećuju površinu broda kao ni morsku vodu.

PRANJE I PEGLANJE POSTELJINE

Svaka veća jahta ili jedrilica ima po nekoliko kabina. U slučaju da se plovilo iznajmljuje u turističke svrhe, bitno je redovito mijenjati i čistiti posteljinu. Naš servis ima veliko postrojenje s dovoljnim kapacitetom za pranje i peglanje velikog broja posteljina.

PROFESIONALNO ČIŠĆENJE AVIONA

Čišćenje aviona.

Smatra se da je kabina aviona među najprljavijim mjestima zbog cirkulacije velikog broja ljudi te različitih higijenskih navika.
Lokacije s najvećim brojem bakterija su nasloni za ruke i posebno stolići koji se obaraju. Pojedini stručnjaci savjetuju da se ova mjesta obavezno prebrišu antibakterijskim maramicama.
Prema protokolima aviotvrtka sve to, a i mnogo toga drugog, bi trebalo da bude prebrisano i dezinficirano poslije svakog leta. Čišćenje putničke kabine je obavezno, a dubinsko i detaljno čišćenje se obavlja na kraju svakog dana, nakon posljednjeg obavljenog leta za taj dan.

Čišćenje između letova

Postoje razlike u obimu čišćenja u zavisnosti od dužine letova. Poslije kraćih letova, čišćenja su manjeg intenziteta i svode se na uobičajeno skupljanje prosute hrane, razbacane ambalaže i papirića. To obavljaju članovi kabinskog osoblja, koji nakon što se i posljednji putnik iskrca obilaze avion i provjeravaju svaki njegov kutak.
Brzinski se usisa centralni dio kabine, takozvani prolaz, a ako postoje neke nove veće mrlje onda se one tretiraju posebnim sredstvom. Sjedišta se ne čiste dubinski, ali se prebrišu ako postoji potreba. Lakše je održavanje kožnih sjedišta, pošto se ona mogu brisati i vlažnim krpama. Kabinsko osoblje čisti i kuhinju i toalete.

Dubinsko čišćenje aviona

Nakon obavljenih svih letova tog dana, u avion ulazi posebna ekipa Domus Global Servisa u sklopu aerodromske službe održavanja, odnosno prihvata i otpreme aviona. Oni detaljno čiste putničku kabinu, dubinski usisavaju tepih, sjedišta, brišu sve naslone i stoliće i obavezno vrše dezinfekciju. Opis klasičnog postupka čišćenja i pranja unutrašnjosti nudimo i vanjsko pranje.

Usluge  čišćenja aviona:

 • unutrašnje pranje aviona
 • poliranje aviona
 • suho pranje aviona
 • mokro ručno pranje aviona
 • pranje dijelova aviona
 • pranje sjedišta aviona
 • druga pranja aviona između servisnih pregleda

CJENIK SVIH USLUGA DOSTAVLJAMO NA ZAHTJEV PO SPECIFIKACIJI NARUČITELJA

Cijena čišćenja i održavanja ovisi o veličini prostora, učestalosti dolazaka djelatnika na teren, količini djelatnika na terenu te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na dolje ponuđeni upitnik, a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita. Također možete slobodno nazvati na tel: 099 5000 900, 052 222 530Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge, klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


  Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
  Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.
  * (obvezno polje)

  Postavke privatnosti
  Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.