Kućni majstor otklanjanje kvarova i nedostataka u stambeno/poslovnim objektima

NAŠA ADRESA

Domus Global Services
Mutilska 3
52100 Pula

NAZOVITE NAS!

Mobitel: +385 99 5000 900
Mobitel 2: +385 98 290 982
Telefon: +385 52 222 530
Telefon 2: +385 52 222 533

Usluga
1

Kućni majstor

Kvalitetu usluge stavljamo na prvo mjesto. Kada netko traži pomoć činimo sve što možemo u tom trenutku da mu pomognemo. Nadmašujemo očekivanja klijenata, partnera i kolega.
Osnovna djelatnost kućnog majstora je otklanjanje kvarova i nedostataka s kojima se susrećete svakodnevno u domaćinstvu ili poslovnom prostoru. Kućni majstor i partneri Domus Global Servicea će na najkvalitetniji i najbrži način riješiti sve manje i veće nedostatke te kvarove.

Vrste intervencija kućnog majstora

 • Popravak vodovodnih i kanalizacijskih cijevi
 • Popravak električnih instalacija
 • Popravak brave ili omogućavanje otvaranja vrata
 • Popravak stakala
 • Stolarski radovi
 • Nužne usluge zidara
 • Klimatizacija i ventilacija
 • Soboslikarski radovi
 • Hidroizolacijski radovi
 • Adaptacija/Renoviranja/Obnavljanja
 • Ostali radovi kućnog majstora
Ostali radovi:
1

Zamjena/postavljanje slika, zrcala, polica, roleta, žaluzina, zamjena/ugradnja brave/kvake na vratima, podmazivanje vrata ili prozora, postavljanje laminata, izrada suhozida (knauf), postava zvučne i toplinske izolacije, bušenje rupa, štemanje zida/ploče, čišćenje podruma, stubišta, stanova, poslovnih prostora, ugradnja klima
uređaja, održavanje i uređenje okućnice i vrta(košenje trave,šišanje živice,postavljanje drvenih ograda..), izrada staza od kamena ili betonskih ploča, postavljanje rubnjaka i vrtnih roštilja, zidarski radovi, keramičarski radovi i
ostale usluge.

Pored sitnih popravaka nudimo i usluge renoviranja/adaptacije stana sistemom Ključ u ruke ali i izbor radova koje možete naručiti i pojedinačno.

Dolazak kućnog majstora na Vašu kućnu adresu

Po izlasku majstora na teren, a prije početka obavljanja radova, saznat ćete sve detalje o cijeni popravka i potrebnom vremenu za njeno otklanjanje.

Obračun cijena za male kućne popravke iznosi :
Dolazak –Usluga –Ugrađeni dijelovi

Pretplata na usluge Kućnog majstora
Domus Plus mjesečna pretplata na usluge Kućnog majstora ima niz pogodnosti:

 • Prilikom svake intervencije ne naplaćuje se dolazak Kućnog majstora
 • Besplatan pregled objekta s izvještajem
 • Mogućnost plaćanja usluga na mjesečnom nivou
 • Izvještaji svih odrađenih intervencija s vrstama usluga i cijenama

Nakon izlaska majstora na teren a prije početka obavljanja radova korisnik dobiva na uvid detalje o cijeni usluge i potrebnom vremenu izvršenja te potrebnom ugradbenom materijalu. Naručitelj daje nalog Izvršitelju usmeno ili putem radnog naloga.
Ako mi nabavljamo ugradbeni materijal ili zamjenske dijelove obračunavamo naknadu za nabavku i dostavu istoga.Naknada ovisi o vremenu utrošenom za nabavku materijala te stvarnim troškovima nabave (putni trošak i trošak zaposlenika). Materijal ili zamjenske dijelove potrebno je uplatiti avansno dok izvršenje usluge naplaćujemo po fazama izvršenja ili nakon samog izvršenja.

Na izvršenu uslugu Naručitelju pripada jamstvo u trajanju od jedne godine. Podloga za ostvarivanje prava jamstva je račun koji Narucitelj dobiva nakon izvršenih i preuzetih radova. Izvršitelj radova ne odgovara za ugrađene zamjenske dijelove/materijale niti za kvarove koji bi bili prouzročeni njihovim nedostacima.Za kvalitetu ugrađenih dijelova ili materijala odgovara proizvođač iste.

Ukoliko izvršitelj obavlja nabavku ugradbenih dijelova, u konzultaciji s naručiteljem, izvršit će kupovinu onog zamjenskog dijela, prema proizvođaču, kvaliteti i prema tržišnim cijenama u momentu nabavke.

Cijena usluga kućnog majstora ovisi o učestalosti dolazaka djelatnika na teren,količini djelatnika na terenu te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na e-mail adresu info@ciscenje-odrzavanje.com.hr  a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita.
Također možete nazvati na tel: 099 5000 900, 052 222530, 052 222533
Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge,klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.