Opći uvjeti poslovanja

Uvjeti korištenja usluga
Uvjeti korištenja naših usluga se odnose na obveze definirane prethodno sklopljenim Ugovorom o poslovnoj suradnji. Obveze se utvrđuju prilikom dogovora oko sklapanja usluge čišćenja. Obveze su jasno istaknute u ponudi koju Klijent u znak prihvaćanja potpisuje i ovjerava. Na temelju ovjerene ponude se izrađuje Ugovor o poslovnoj suradnji sa Klijentom. Ugovor o poslovnoj suradnji se potpisuje i ovjerava pečatom od strane Izvođača radova i Klijenta prije samog početka pružanja definirane usluge čišćenja.

Općenito korištenje naših usluga može biti: jednokratno, tjedno, mjesečno ili prema dogovoru.

 

Uvjeti rada

U slučaju da je za našeg djelatnika ugrožena sigurnost rada, slobodni smo ga opozvati sa mjesta pružanja usluge čišćenja.

Oprema i sredstva za čišćenje

Za rad koristimo svoju opremu za čišćenje te sredstva za čišćenje koja su ekološki prihvatljiva te nisu štetna za zdravlje čovjeka. Također se mogu korisiti sredstva za čišćenje koja osigurava Klijent, ukoliko je tako utvrđeno prilikom dogovora oko sklapanja usluge čišćenja.

Obveze Klijenta
Klijent treba osigurati toplu vodu i struju. Također u dogovorenom terminu čišćenja treba osigurati pristup lokaciji odnosno predati ključeve objekta za čišćenje te onesposobiti alarmni sustav ukoliko ga ima.

Ukoliko je našim djelatnicima onemogućen ulaz na dogovorenu lokaciju, zadržavamo pravo naplate dogovorene usluge.

U slučaju otkazivanja dogovorenog termina, Klijent nas je u obvezi obavijestiti o tome 48 sati prije dogovorenog termina.

Poslije naših obavljenih usluga, Klijent je u obvezi provjeriti kvalitetu našeg obavljenog posla te nas je u slučaju nezadovoljstva ili nepravilnosti u radu, dužan obavijestiti o tome unutar 24 sata.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.