Dubinsko čišćenje tapeciranog namještaja, stolica, tepiha, fotelja

NAŠA ADRESA

Domus Global Services
Mutilska 3
52100 Pula

NAZOVITE NAS!

Mobitel: +385 99 5000 900
Mobitel 2: +385 98 290 982
Telefon: +385 52 222 530
Telefon 2: +385 52 222 533

Usluga
1

Kemijsko čišćenje tapeciranog namještaja, stolica, fotelja, tepiha, tapisona.

Zaprljanja na tapeciranom namještaju su neizbježna, ali ne moraju ostati i trajna. Djelatnici Domus Global Servica su posebno obučeni za rad sa svim vrstama tkanina, a koriste specijalizirane strojeve i tekućine.

Čišćenje namještaja odvija se u vašem domu, traje vrlo kratko, te pazimo da je posao obavljen maksimalno diskretno i kvalitetno u skladu s našim standardima.

Kemijska čišćenja se rade metodom ekstrakcije i postupak traje dok se ne dobije zadovoljavajuća kvaliteta. To je strojno čišćenje, kombinacija suhog usisavanja, ispiranja i skupljanja tekućina. Koriste se vrhunska sredstva koje rastapaju i emulgiraju sve vrste zaprljanja. U puno slučajeva koristi ga se kao protupjeneće sredstvo.Sredstvo je biološki razgradivo i ekološki prihvatljivo. Upotrebljavamo ga za čišćenje svih postojanih površina sjedala,tepiha i tapicirunga iz sintetike i vune.

Za restorane i ugostiteljske objekte također nudimo dubinsko pranje stolica te ostalog tapeciranog namještaja. Mogućnost večernjeg rada poslije zatvaranja objekta.

Čišćenje tapeciranog namještaja naplaćuje se po sjedećem mjestu. Obratite nam se. Svi proizvodi za čišćenje su uključeni u cijenu.

Zbrojite svoja sijedeća mjesta, isto tako ovaj kut na kutnim garniturama je isto sjedeće mjesto, iako vas to možda ponekad zavara.

Dubinsko čišćenje i pranje tapisona
Nudimo profesionalnu uslugu dubinskog čišćenja tapisona koja će odgovarati svim potrebama. Uslugu dubinskog čišćenja tapisona pružamo poslovnom i privatnom sektoru. Koristimo najmoderniju tehniku, materijale i tehnologiju za čišćenje, a uslugu strojnog čišćenja vrši tim ljudi koji je specijaliziran za navedene usluge.
Prije samog čišćenja, na teren izlazi osoba specijalizirana za strojna čišćenja, kako bi utvrdila stanje zaprljanja, te količinu i porijeklo mrlji na tapisonu ili tepihu. Naručiocu se daje procjena očekivanih rezultata.

Dubinsko čišćenje i pranje tepiha
Pranje tepiha uključuje odvoz i dovoz tepiha, dubinsko usisavanje tepiha, šamponiranje tepiha posebnim šamponima namjenjenim za to, ispiranje u centrifugi za tepihe, sušenje tepiha u sušari. Cjeloukupna usluga pranja tepiha traje od 2-5 radnih dana. Uslugu pranja tapisona izvodimo i u poslovnim prostorima šamponiranjem i postupkom dubinske extrakcije.
Čistimo sve vrste tepiha od „običnog“ sintetičkog do vune,svile, ručno tkanih tepiha, itd. Po dogovoru dolazimo na Vašu adresu i odvozimo tepihe na pranje, te iste vraćamo u roku 2-5 dana.

Postupak pranja tepiha:

 • dovoz tepiha u praonu
 • pregled tepiha
 • istresanje tepiha u tresaču za tepihe
 • dubinsko usisavanje tepiha
 • odstranjivanje većih mrlja na tepihu
 • šamponiranje tepiha sa strojem
 • ispiranje tepiha
 • nakon ispranja slijedi postupak „centrifugiranja“ tepiha, kako bi sva voda iz tepiha izašla
 • vađenje tepiha iz centrifuge i odnošenje u takozvanu sušaru za tepihe
 • sušenje tepiha u kombinaciji sa ventilacijom i odvlaživačima
 • ponovni pregled tepiha prije pakiranja
 • usisavanje tepiha
 • pakiranje tepiha u odgovarajuće vreče
 • dostava tepiha na vašu adresu(ako je dogovoreno)

Cijena dubinskog pranja tepiha,fotelja,tapeciranog namještaja ovisi o stupnju

Cijena dubinskog pranja tepiha, fotelja, tapeciranog namještaja ovisi o stupnju zaprljanosti, veličini, stupnju zaštite i vrsti premaza, površini, količini djelatnika te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na e-mail adresu info@ciscenje-odrzavanje.com.hr a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita.
Također možete nazvati na tel: 099 5000 900, 052 222530, 052 222533
Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge,klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.