Postanite naš partner

Servis za čišćenje

SERVIS ZA ČIŠĆENJE

CLEANING SERVICES

Domus Global Services
Croatia
52100 Pula

Servis za čišćenje-čišćenje apartmana

NAZOVITE NAS!

+385 95 507 88 94

Postanite naš partner i suradnik
1

Želite li dobivati više poslova, povećati svoje poslovanje, a sve to uz sigurnu naplatu?

Uspješni ste u onome što radite, no htjeli biste partnera na kojega se uvijek možete osloniti, bilo da je riječ o izvođenju vaših usluga i proizvoda, razvoju vaše nove usluge ili proizvoda a istovremeno imati sigurnost i redovitu naplatu te tako iskoristiti pozitivne učinke zajedničke suradnje.

Partner tvrtka ili obrt
Ako želite povećanje volumena svojih poslova na tržištu te istovremeno imati sigurnu naplatu za svoje obavljene radove i usluge možete probati poslovnu suradnju s Domus Global Services.
Ako nudite nešto iz naših usluga ili smatrate da Vaše usluge nisu ponuđene i trebaju biti u ponudi slobodno i neobavezno nam ponudite svoje usluge. Ako ste profesionalni i poslovno moralni. Ako imate resurse i profesionalne vještine. Ako imate prostora za nove korisnike kojima ste spremni pružiti kvalitetnu uslugu uz razumnu cijenu i rokove.

Partner slobodni suradnik
Slobodni suradnici ili nezavisni profesionalci su osobe koje samostalno izvršavaju zadatke ili upravljaju radovima i uslugama, a nisu naši zaposlenici. Ako imate dobru reputaciju na tržištu. Ako nudite nešto iz naših usluga ili smatrate da Vaše usluge nisu ponuđene i trebaju biti u ponudi. Ako ste visoko profesionalni i poslovno moralni. Ako imate prostora za nove poslove i investitore kojima ste spremni pružiti kvalitetnu uslugu uz razumnu cijenu i rokove.

KOJE SU PREDNOSTI PARTNERSTVA?

Postanite naš partner, plaćanje odmah.

NAPLATA

 • ne morate više brinuti o naplati
 • Domus Global Services isplaćuje Vas za vaše radove i usluge odmah po završetku poslova
 • na taj način se osiguravate od neplatiša te općenito od loše naplate
 • poboljšani novčani tok unaprjeđuje vaše poslovanje

DOBITAK NA VREMENU

 • rasterećenje od ugovaranja, dogovaranja, pisanja ponuda te naplate poboljšava vašu radnu efektivu
 • selektivno odvajanje dobrih od loših klijenata štiti vas od mogućih problema u poslovanju
 • konstantna savjetovanja te brza dinamika praćenja poslova prilagođena vašim poslovnim uvjetima

POSTANITE NAŠ PARTNER

Postanite naš partner i suradnik

Prednosti poslovnog partnerstva koje nudi Domus Global Services nemjerljive su za svakog poduzetnika i pojedinca koji želi dobivati poslove te pritom imati sigurnu naplatu, a također zadržati svoju slobodu i autonomnost rada

Valjani razlozi za poslovno partnerstvo su brojni; od nedostatka obima poslova i kapitala pa do potrebe za većom pokrivenošću, nedostatka vremena za selekciju poziva i ponuda, strah od neplatiša, općenito od loših i problematičnih klijenata sklonih prijevarama.

Kroz suradnju dobivate stručnost i iskustvo kako bi prevladali izazove u poslovanju. Dosta poduzeća zahtijeva suradnju. Na taj način mala i srednja poduzeća dobivaju iskustvo i podršku, znanje i motivaciju na vrhunskoj razini najvećih tvrtki.

Pošaljite nam upit
1


  Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
  Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.
  * (obvezno polje)

  Postavke privatnosti
  Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.