Postanite naš partner

NAŠA ADRESA

Domus Global Services
Mutilska 3
52100 Pula

NAZOVITE NAS!

Mobitel: +385 99 5000 900
Mobitel 2: +385 98 290 982
Telefon: +385 52 222 530
Telefon 2: +385 52 222 533

Postanite naš partner
1

Uspješni ste u onome što radite, no htjeli biste partnera na kojega se uvijek možete osloniti, bilo da je riječ o izvođenju vaših usluga i proizvoda,razvoju vaše nove usluge ili proizvoda a istovremeno imati
sigurnost i redovitu naplatu te tako iskoristiti pozitivne učinke zajedničke suradnje.
Partner tvrtka/obrt
Ako želite povećanje volumena svojih poslova na tržištu te istovremeno imati sigurnu naplatu za svoje obavljene radove i usluge možete probati poslovnu suradnju s Domus Global Services.
Ako nudite nešto iz naših usluga ili smatrate da Vaše usluge nisu ponuđene i trebaju biti u ponudi slobodno i neobavezno nam ponudite svoje usluge. Ako ste profesionalni i poslovno moralni. Ako imate resurse i profesionalne vještine. Ako imate prostora za nove korisnike kojima ste spremni pružiti kvalitetnu uslugu uz razumnu cijenu i rokove.
Partner slobodni suradnik
Slobodni suradnici ili nezavisni profesionalci su osobe koje samostalno izvršavaju zadatke ili upravljaju radovima i uslugama , a nisu naši zaposlenici. Ako imate dobru reputaciju na tržištu. Ako nudite nešto iz naših usluga ili smatrate da Vaše usluge nisu ponuđene i trebaju biti u ponudi. Ako ste visoko profesionalni i poslovno moralni. Ako imate prostora za nove poslove i investitore kojima ste spremni pružiti kvalitetnu uslugu uz razumnu cijenu i rokove.
Postanite naš zaposlenik
Zaposlenike smatramo temeljem našeg uspjeha.Pružamo im sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji, u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

Prednosti partnerstva

Naplata

  • ne morate brinuti o naplati.
    Domus Global Services Vas isplaćuje za vaše radove i usluge odmah po završetku poslova te se tako osiguravate od neplatiša te općenito od loše naplate.
  • mogučnost isplate čitavog -posla/radova- unaprijed (akontacija 100%)

Dobitak na vremenu

  • rasterećenje od ugovaranja,dogovaranja te naplate poboljšava vašu radnu efektivu
  • selektivno odvajanje dobrih od loših investitora štiti vas od mogućih problema u poslovanju
  • konstantna savjetovanja te brza dinamika praćenja poslova prilagođena vašim poslovnim uvjetima.
Pošaljite nam upit
1


Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.