Servis za čišćenje stanova, kuća, vila, poslovnih prostora, apartmana

Servis za čišćenje

SERVIS ZA ČIŠĆENJE

CLEANING SERVICES

Domus Global Services
Croatia
52100 Pula

Servis za čišćenje-čišćenje apartmana

NAZOVITE NAS!

+385 95 507 88 94

SERVIS ZA ČIŠĆENJE
1

Trebate li kvalitetan servis za čišćenje i održavanje stambenih i poslovnih prostora, kuća za odmor, vila i apartmana?

Servis za čišćenje Domus Global Services pruža kompletne usluge čišćenja stanova, kuća, poslovnih prostora, kuća za odmor, apartmana i okoliša. Nudimo individualan pristup svakome svojemu klijentu baziran na globalno razvijenim metodama i procesima čišćenja te održavanja svih vrsta objekata i površina te sve povezane radnje uz iste.Svaka od naših usluga usklađuje se prema Vašim potrebama i procesima rada.

Dugogodišnja praksa čišćenja i održavanja u različitim okolnostima i djelovanje na različitim tržištima te industrijama omogućili su nam da lako prepoznamo potrebe i želje naših klijenata te se postavimo kao pouzdan i dugoročan partner.

USLUGE ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA:
 • Čišćenje kuća
 • Čišćenje stanova
 • Čišćenje apartmana
 • Čišćenje kuća za odmor
 • Čišćenje hotela, hostela
 • Čišćenje kampova, kampera
 • Čišćenje poslovnih prostora
 • Čišćenje okoliša i održavanje
 • Čišćenje nakon građevinskih radova
 • Pranje i zaštita svih vrsta podova
 • Dubinsko čišćenje fotelja, stolica
 • Dubinsko čišćenje automobila
 • Čišćenje jahti, brodova, aviona
 • Završno čišćenje nakon adaptacije
 • Čišćenje podruma, tavana, dvorišta
 • Hortikultura, uređenje zelenih površina

U mogućnosti smo pružiti širok spektar usluga čišćenja i održavanja

Servis za čišćenje

Bilo da se radi o uredu, poslovno stambenom objektu, apartmanima, kućama za odmor, hostelima, hotelima ili industrijskim postrojenjima, Domus Global Service može pružiti kompletnu ponudu profesionalnih usluga čišćenja i održavanja prilagođenih potrebama svakog klijenta.

KVALITETA USLUGE NA PRVOM MJESTU

Pružajući kvalitetno pružene usluge, svjesni smo da je sama usluga čišćenja tek jedan od mnogih čimbenika koji su relevantni za usluge koju pružamo, a koja nas uspješno izdvaja od ostalih čimbenika. Uspostavljajući suradnju sa svima, fokusirajući se na potrebe klijenata, brzim reakcijama kada je to potrebno, svi naši klijenti su složni da imamo efektivan pristup i potrebnu brzinu rješavanja problema.

USLUGE DOMUS GLOBAL SERVICES

Čišćenje stanova i kuća
Čišćenje poslovnih prostora, ureda
Čišćenje apartmana, vila, kuća za odmor
Čišćenje hotela, hostela i kampova
Čišćenje nakon građevinskih radova
Čišćenje plovila, brodova, jahti, jedrilica
Strojno čišćenje podova, zaštita i održavanje
Dubinsko čišćenje automobila i ostalih vozila
Dubinsko čišćenje tapeciranog namještaja, stolica, tepiha, fotelja

SERVIS ZA ČIŠĆENJE DOMUS GLOBAL SERVICE NUDI PROFESIONALNU USLUGU ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA STAMBENIH I POSLOVNIH PROSTORA TE OSTALA KVALITETNA RJEŠENJA NA TRANSPARENTAN I EKOLOŠKI PRIHVATLJIV NAČIN

Kvalitetu usluge stavljamo na prvo mjesto. Jamčimo kontinuiranu kvalitetu usluge čišćenja i održavanja. Naš servis za čišćenje angažira pouzdano osoblje koje prolaze nekoliko stadija provjere. Sastavni dio strategije jest i procedura stroge kontrole kvalitete rada djelatnika na terenu, sve s ciljem postizanja i održavanja visokog standarda usluge i zadovoljstva klijenta. Zadovoljan i kvalitetan rad zaposlenika osnovni je preduvjet za zadovoljstvo naših kupaca te postojanošću, pouzdanošću i kvalitetom usluga zadovoljavati zahtjev svojih klijenata.

SERVIS ZA ČIŠĆENJE

Servis za čišćenje Domus Global Services stvara čiste i zdrave prostore za vas i vašu obitelj. Uz naša rutinska čišćenja, nudimo i poboljšane usluge dezinfekcije dostupne za vaš dom kako bi osigurali dobrobit za vašu obitelj.

OSIGURAJTE SI ČISTO I ZDRAVO OKRUŽENJE UZ NAŠU USLUGU DEZINFEKCIJE

Studije su pokazale da dezinfekcija površina koje se najčešće dodiruju može spriječiti razne infekcije. Zbog toga vam servis za čišćenje Domus Global Services daje mogućnost da odaberete uslugu stručnog i temeljitog čišćenja te dezinficiranja vašeg doma i njegovih površina. Kroz naše postojeće sigurnosne protokole i vođeni zajedničkom stručnošću čišćenja s najboljim sredstvima, možete biti sigurni da će vaš dom dobiti čišćenje kakvo zaslužuje.

KVALITETNA I POUZDANA USLUGA ČIŠĆENJA

Održavanje doma urednim i čistim može biti izazov. Vjerojatno nemate puno slobodnog vremena nakon što dođete s posla, a vjerojatno ne želite provoditi vikende u čišćenju, pranju i brisanju prašine u svom domu. Naš servis za čišćenje i njegove usluge čišćenja osmišljene su tako da vaš prostor uvijek bude dobro očišćen i lijepo izgleda, a pritom vam ostane vrijeme s kojim možete da radite stvari koje volite.

USLUGOM ČIŠĆENJA DOBIT ĆETE VIŠE VREMENA

Čišćenje svoga doma može trajati satima svaki tjedan. Zašto se trošiti vrijeme na čišćenje kad naš servis za čišćenje može riješiti sve vaše potrebe kućanstva. Od prozora do podova i namještaja vaš će prostor izgledati besprijekorno čisto.

Nemojte trošiti svaku slobodnu minutu na čišćenje doma. Dovoljan je samo jedan poziv servisu za čišćenje Domus Global Services da dobijete uredan i čist prostor, a da pritom ne morate ni prstom maknuti. Nazovite nas slobodno za više informacija o našim uslugama čišćenja ili zakazivanje termina za procjenu.

VAŠA ZAŠTITA  NAŠ JE NAJVEĆI PRIORITET

Svjesni smo da je vaš dom jedno od vaših najvećih ulaganja i da posjeduje neke od vaših najdragocjenijih stvari. Mi se s najvećom pažnjom i poštovanjem odnosimo prema vašem domu i prema vašim osobnim stvarima. Kada pozovete servis za čišćenje Domus Global Services u svoj dom, možete biti sigurni da ste donijeli pravu odluku.

SERVIS ZA ČIŠĆENJE STANOVA I KUĆA

U slučaju ako niste kod kuće tijekom čišćenja, možete ugovoriti uslugu čišćenja s osiguranjem tako da vaš dom bude siguran i zaštićen. Svi članovi našeg tima prolaze opsežne provjere prošlosti kako biste mogli biti mirni kada otvorite vrata svoga doma našem timu. Naš servis za čišćenje je osiguran, a naše osiguranje uključuje odgovornost i odštetu radnika. Svake godine puno naših klijenata je steklo povjerenje prema članovima našeg tima da će se brinuti za njihove domove dok su odsutni kao da su njihovi.

servis-za-čišćenje-Istra
servis-za-čišćenje-u-Istri
najbolji-servis-za-čišćenje
USLUGE ČIŠĆENJA KUĆA KOJE MOŽETE VIDJETI I OSJETITI

Vaš dom nije samo kuća – tu se stvaraju uspomene i njeguju trenuci. Premda život može biti kompliciran, jednostavne stvari ne bi trebale biti. Naš servis za čišćenje Domus Global Services nastoji ukloniti sve nečistoće iz vašeg doma kako biste mogli živjeti u čistom i zdravom okruženju. S više od 20 godina iskustva i naprednim, vremenski provjerenim postupkom čišćenja, možemo vam pomoći da više vremena provoditi sa svojim najmilijima.

USLUGE ČIŠĆENJA STANOVA

Naše usluge čišćenja kuća nisu samo za kuće! Svaki životni prostor zaslužuje temeljito čišćenje koje možete vidjeti i osjetiti. Servis za čišćenje Domus Global Services s ponosom nudi napredne programe čišćenja stanova i apartmana. Naš servis za čišćenje za manje stambene prostore nudi prilagođene cijene.

Pažljivo i temeljito čišćenje uključuje:

 • Strop, rasvjetu
 • Podove, kupatila
 • Ispod i iznad namještaja
 • Ogledala, prozore i vrata
 • Slike i druge zidne umjetnosti
 • Unutrašnjost kuhinjskih elemenata
VELIKO ČIŠĆENJE ZA MALE PROSTORE

Suprotno onome što se misli, mali prostor ne znači da je čišćenje jednostavnije. Svakakve nečistoće mogu pronaći svoj put u bezbroj uglova i prostora koji su skriveni od pogleda. Naši iskusni profesionalci znaju gdje tražiti i posjeduju procese i tehnike koji će unijeti sjaj u svaki centimetar vašeg stana ili kuće.

USLUGA GENERALNOG ČIŠĆENJA

Servis za čišćenje stanova

Usluge detaljnog  čišćenja koje nudi naš

SERVIS ZA ČIŠĆENJE STAMBENIH I POSLOVNIH PROSTORA
 • Brisanje vrata, okvire vrata, kvaka i prekidača za svjetlo
 • Stropne ventilatore (ako su dostupni), viseća rasvjetna tijela i otvore za ventilaciju
 • Kutove, tepihe, tapisone
 • Brisanje namještaja iznutra i izvana
 • Prašinu na namještaju i sjenila
 • Vrhove zastora ili zavjesa
 • Usisavanje i pranje podova
 • Sudopere, tuševe i wc školjke
 • Unutrašnjost i vanjštinu toaleta
 • Ogledala, staklo u okvirima za slike i sve ostale staklene površine
 • Temeljito čišćenje svih ostalih površina

Ovo su samo neki od detaljnih postupaka čišćenja koje pružamo, imamo i propisane detaljne postupke čišćenja za svaku sobu vašeg doma.

SRETNA OBITELJ POČINJE S ČISTIM PROSTOROM

Kad većina ljudi pomisli na čišćenje svoga doma, prva pomisao je čišćenje, brisanje i usisavanje prašine. Iako ti zadaci čine većinu svakodnevnih poslova, vaš dom svako toliko zahtijeva malo više detaljnijeg čišćenja. Ponekad vam je potrebno generalno čišćenje koje će vam pomoći očistiti sve detalje vašeg doma.

SERVIS ZA ČIŠĆENJE

Domus Global Services nudi usluge generalnog čišćenja koje će očistiti teško dostupna područja i ukloniti prašinu i prljavštinu.

PREDNOSTI GENERALNOG ČIŠĆENJA

Iako možda nećete morati čistiti svoj dom generalno svaki put kad pospremate, važno je da to bude redovni dio vašeg rasporeda čišćenja. Naš servis za čišćenje Domus Global Services osigurava da se vaš dom dosljedno čisti kružnim sustavom kako bi se održali početni rezultati generalnog čišćenja.

Servis-za-čišćenje-Domus-Global-Services
Servis-za-čišćenje-u-Hrvatskoj
Vaš-servis-za-čišćenje

USLUGA ČIŠĆENJE KUĆE KOJU MOŽETE VIDJETI I OSJETITI

Rješenja za vaš cijeli dom

Zamislite da se nakon dugog dana s posla vratite kući u potpuno čist i mirisan dom. Da biste to ostvarili, ne morate ni prstom maknuti. Naš servis za čišćenje Domus Global Services je pouzdano ime u uslugama čišćenja doma koje čiste i održavaju već 20 godina.

Naše prilagodljive tehnike čišćenja osmišljene su tako da odgovaraju nepredvidivim životnim tokovima. Kad vam dnevni ritam postane ispunjen obavezama, želite da vaši kućanski poslovi neće biti zanemareni i da ćete se uvijek vraćati kući u čist i udoban ambijent.

Naš servis za čišćenje Domus Global Services sa zadovoljstvom pruža uslugu čišćenja za vaš dom koji zaslužuje samo najbolje. Bez obzira želite li tjedne, dvotjedne ili mjesečne usluge, rado ćemo prilagoditi raspored koji vam najbolje odgovara.

PRIUŠTITE SI BESPRIJEKORNO ČIST DOM

Radite naporno tijekom tjedna, a posljednje što želite učiniti je doći doma i krenuti čistiti. Uz pomoć našeg tima to više nećete morati. Naši profesionalni čistači kuća pružaju široku paletu usluga, uključujući:

 • Brisanje prašine
 • Čišćenje namještaja
 • Usisavanje, pranje podova
 • Čišćenje prozora, vrata
 • Detaljna čišćenja svih elemenata

Kombiniramo vaše potrebe i želje s našim provjerenim metodama čišćenja kako bismo stvorili vaš vlastiti plan čišćenja kojeg ćemo slijedimo svaki put. Za razliku od drugih tvrtki za čišćenje, za svaku sobu koju čistimo imamo popise za redoslijed čišćenja i opskrbu. Uvijek ih koristimo kako bismo bili sigurni da nijedan kutak sobe nije ostao netaknut.

RJEŠENJA ZA SVAKI CENTIMETAR VAŠEG DOMA

Svaka soba u vašem domu je drugačija od sljedeće, što znači da svaka ima različite zahtjeve za čišćenje. Kuhinja ima drugačije potrebe od vaše spavaće sobe, a vaš podrum je sasvim druga situacija. Zato želite tim koji temeljito razumije jedinstvene potrebe ovih različitih područja. Svake godine provodimo bezbroj sati u kućama poput vaših, što znači da smo stekli opsežno razumijevanje o tome što funkcionira, a što ne. Nudimo napredne tehnike i procese koji osiguravaju svakoj prostoriji potrebnu pažnju.

 USLUGE ČIŠĆENJA SPECIJALIZIRANIH STAMBENIH OBJEKATA

Sjednite, opustite se i dopustite nam da riješimo vaš popis obaveza

Posebne životne prilike, poput selidbi, blagdanskih večera ili rođendana, zahtijevaju posebnu pozornost u vezi s održavanjem domaćinstva. No, organiziranje ovih događaja vjerojatno vas drži toliko zauzetima da jednostavno nemate vremena za tako detaljno čišćenje koje to zahtijeva.

Tu mi nastupamo. Naš

SERVIS ZA ČIŠĆENJE

Domus Global Services nudi posebne usluge čišćenja koje će vam pomoći da najbolje iskoristite svoje vrijeme.

Pozovite nas za bilo koju od sljedećih radnji:

 • Čišćenje kuhinjskih aparata
 • Čišćenje unutrašnjosti ormara
 • Pakiranje / raspakiranje
 • Pranje podova
 • Pranje prozora
 • Čišćenje za starije osobe
 • Čišćenje nakon izgradnje / preuređenja
 • Čišćenje za iznajmljivanja nekretnine

USLUGE ČIŠĆENJA NAKON IZGRADNJE ILI ADAPTACIJE

Servis za čišćenje-čišćenje nakon gradnje.

Nakon dovršetka projekta obnove ili izgradnje u vašem novom objektu nalaze se preostale nečistoće, prašina i drugi ostaci koji nagrđuju vaš lijepi, novi prostor. Servis za čišćenje Domus Global Services može vam pomoći s uslugama čišćenja nakon izgradnje ili adaptacije koji će napraviti sve da vaš prostor zablista te se ukloni sav otpadni materijal.

Servis za čišćenje Domus Global Services nudi usluge čišćenja nakon gradnje ili adaptacije  koje su osmišljene tako da vrate sjaj i stanje materijala u prethodno netaknuto stanje i pripreme ih za novi namještaj i dekor.

Naše čišćenje nakon gradnje ili adaptacije uključuje sljedeće radnje:

Uklanjanje krupnog i sitnog otpada, tragova boje i svega ostaloga

Faza izgradnje može uzrokovati teža zaprljanja na vašem novom podu i zidovima. Naš servis za čišćenje Domus Global Services  može osigurati čišćenje svih materijala netoksičnim otopinama za čišćenje. Želimo osigurati da se s osjetljivim površinama rukuje s najvećom pažnjom, ali da se i dalje temeljito čiste i dezinficiraju.

ČIŠĆENJE UREĐAJA I APARATA

Nečistoća i prašina koja se podigla tijekom procesa obnove mogu ostaviti naslage krhotina i prašine na vašem novom namještaju, aparatima i rasvjetnim tijelima. Naši profesionalci za čišćenje nakon radova dobro su upoznati s čišćenjem nedavno kupljenih elemenata pomoću ekološki prihvatljivih proizvoda.

ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA PODNIH OBLOGA

Umrljane lakirane podloge kao što su parketi, laminati i razne druge obloge  često zahtijevaju čišćenje nakon renoviranja. Znamo kako ukloniti ostatke boje bez ogrebotina, grebanja ili uklanjanja  boje ili mrlja. Naš tim također ima iskustvo u čišćenju stolarije bez oštećenja iste.

ČIŠĆENJE PLOČICA

Nakon što su zidarski radovi završeni, razne žbuke, boje i ostale mase ostavljene na podovima ili stolariji doprinose ružnom izgledu prostora. S dugogodišnjim iskustvom u čišćenju, naš tim temeljito je osposobljen za brižljivo i kvalitetno čišćenje glatkih i teksturiranih površina.

ČIŠĆENJE ORMARA, LADICA I ORMARA

Naš je cilj osigurati da svako područje u vašem novouređenom prostoru bude čisto, dezinficirano i spremno za uživanje. To uključuje čišćenje unutar ormara, ladica i ormara kako bi se uklonila prljavština i prašina koja se skupila tijekom vremena. Ne ostavljamo nijednu obrisanu ladicu niti ormar neočišćen, pazeći da i najskrivenija područja budu čista.

USISAVANJE PRESVLAKA

Veliki projekti preuređenja obično zahtijevaju uklanjanje cijelog namještaja iz vašeg prostora. Međutim, kod manjih projekata obnove vaš namještaj ostaje na mjestu i zaštićen je plastičnom ili platnenom ceradom. Fina prašina može prodrijeti te pronaći put do vaših  tkanina i presvlaka. Pažljivo usisavamo sve komade namještaja kako bismo uklonili eventualne nataložene ostatke. Imamo odgovarajuću opremu i dodatke za uklanjanje površinske prašine i s jastuka i u teško dostupnim kutovima.

PREDNOSTI KORIŠTENJA NAŠE USLUGE ČIŠĆENJA NAKON IZGRADNJE

Naš servis za čišćenje Domus Global Services  kao vodeći profesionalac u čišćenju ima 20 godina iskustva. Korištenje naše usluge čišćenja nakon izgradnje ili renoviranja nudi klijentima nekoliko prednosti, uključujući:

 • Moči ćete koristiti svoj novouređeni prostoru prije nego što ste očekivali.
 • Uštedjet ćete si vrijeme, dopuštajući nam čišćenje umjesto vas.
 • Uštedjet ćete novac tako da ne morate sami kupovati sredstva za čišćenje.
 • Dobit ćete temeljito očišćen i dezinficiran prostor.
 • Dobivate na vremenu za početak poslovanja ili boravljenja
Servis za čišćenje u Puli

Osim čišćenja nakon gradnje ili adaptacije, imamo mogućnosti ponuditi i razne posebne usluge čišćenja kako bismo vama i vašoj obitelji podarili više vremena za zajedničke trenutke

Bez obzira na vrstu usluge posebnog čišćenja koja vam je potrebna, možete se obratiti profesionalcima u Domus Global Services. Naš tim je ponosan na posao koji obavlja, i zato nudimo naše jamstvo. Ako niste potpuno zadovoljni našim radom, samo nas obavijestite u roku od 24 sata i rado ćemo se vratiti kako bismo napravili ispravak.

POTKRIJEPLJENO S DVA DESETLJEĆA POUZDANOG ISKUSTVA

Pozivanje tvrtke za čišćenje u vaš dom nije laka stvar. Već 20 godina zaslužujemo povjerenje naših klijenata ispunjavajući svoja obećanja. Naš je tim povezan i osiguran radi vaše sigurnosti, a naša opsežna obuka priprema ih za rukovanje vašim domom i imovinom s najvećom pažnjom i brigom. Posvećeni smo pružanju usluge od najboljih ljudi za vaš dom kako ne biste imali razloga za brigu.

Kvalitetu usluge stavljamo na prvo mjesto. Jamčimo kontinuiranu kvalitetu usluge čišćenja i održavanja. Angažiramo pouzdano osoblje koje prolazi nekoliko stadija provjere. Sastavni dio strategije jest i procedura stroge kontrole kvalitete rada djelatnika na terenu, sve s ciljem postizanja i održavanja visokog standarda usluge i zadovoljstva klijenta. Zadovoljan i kvalitetan rad zaposlenika osnovni je preduvjet za zadovoljstvo naših kupaca te postojanošću, pouzdanošću i kvalitetom usluga zadovoljavati zahtjev svojih klijenata.

CJENIK SVIH USLUGA DOSTAVLJAMO NA ZAHTJEV PO SPECIFIKACIJI NARUČITELJA

Cijena čišćenja i održavanja ovisi o veličini prostora,učestalosti dolazaka djelatnika na teren, količini djelatnika na terenu te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na niže ponuđeni upitnik, a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita.
Također možete slobodno nazvati na tel: 099 5000 900, 052 222 530
Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge, klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


  Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
  Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.
  * (obvezno polje)

  Postavke privatnosti
  Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.