Dubinsko čišćenje automobila i ostalih vozila

Servis za čišćenje

SERVIS ZA ČIŠĆENJE

CLEANING SERVICES

Domus Global Services
Croatia
52100 Pula

Servis za čišćenje-čišćenje apartmana

NAZOVITE NAS!

+385 95 507 88 94

SERVIS ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE AUTOMOBILA I OSTALIH VOZILA

1

Trebate li kvalitetno dubinsko čišćenje automobila i ostalih vozila?

Dubinsko čišćenje vozila je radnja koja obnavlja tapecirane dijelove vašeg vozila vraćajući im prvotan izgled i ugođaj. Takav postupak bi se trebao raditi i ponavljati kroz neke vremenske periode, ovisno o korištenju samog vozila, jer tako štitimo i obnavljamo tapecirane dijelove. Dubinskim čišćenjem vašeg vozila otklanja se dubinska nečistoća, neugodni mirisi, grinje i prašina, koja se vremenom nataložila u sjedalima i tepisima.

Usluge dubinskog čišćenja:

 • dubinsko strojno čišćenje sjedala
 • dubinsko strojno čišćenje tapeciranih površina
 • detaljno čišćenje krovnog tapecirunga
 • detaljno čišćenje unutrašnjosti vozila
 • dubinsko strojno čišćenje prtljažnog prostora
 • premaz svih plastičnih površina kvalitetnim premazima

Čestim korištenjem vozila, zaprljanja u tapecirungu bit će sve vidljivija. Nataloženu prljavštinu više neće biti lako obrisati. Jedino rješenje je profesionalno dubinsko čišćenje vozila. Dubinsko čišćenje vozila izvodi se uređajem koji ima mogućnost ekstrakcije. Radnja ekstrakcije se ponavlja dok se ne dobije savršena čistoća.

PROFESIONALNO DUBINSKO ČIŠĆENJE AUTOMOBILA I OSTALIH VOZILA

Dubinsko čišćenje automobila i ostalih vozila

Ekstrakcijski postupak je radnja kojom se u tapecirung ubrizgava sredstvo za čišćenje, koje otapa nečistoće, te se odmah automatski usisava zajedno sa prljavštinom. Upotrebljavaju se sredstva namijenjena baš za ovakav postupak koja rastapaju sve nečistoće u brzom roku. Sredstva su ekološki prihvatljiva i neškodljiva za okoliš. Koristi se za sve površine u vozilu kao što su sjedala, tepisi i sve ostale tapecirane površine.

Cijena dubinskog čišćenja i održavanja ovisi o veličini vozila  te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na dolje ponuđeni upitnik, a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita. Također možete slobodno nazvati na tel: 099 5000 900, 052 222 530Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge, klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


  Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
  Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.
  * (obvezno polje)

  Postavke privatnosti
  Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.