Dubinsko čišćenje automobila i ostalih vozila

NAŠA ADRESA

Domus Global Services
Mutilska 3
52100 Pula

NAZOVITE NAS!

Mobitel: +385 99 5000 900
Mobitel 2: +385 98 290 982
Telefon: +385 52 222 530
Telefon 2: +385 52 222 533

Usluga
1

Dubinsko i kemijsko čišćenje automobila

Kemijsko i dubinsko čišćenje Vašeg vozila postupak je koji uvelike pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti Vašeg automobila. Kemijskim čišćenjem vozila uklanja se dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi iz automobila dok se sa standardnim usisavanjem očisti samo površinski. Kemijsko čišćenje automobila
uvelike pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti Vašeg automobila.

  • dubinsko strojno čišćenje sjedala
  • dubinsko strojno čišćenje tapiciranih površina
  • detaljno čišćenje krovnog tapicirunga
  • detaljno čišćenje unutrašnjosti vozila
  • dubinsko strojno čišćenje prtljažnog prostora
  • premaz svih plastičnih površina kvalitetnim premazima

Uporabom automobila nakuplja se prljavština koju nije moguće otkloniti redovitim čišćenjem. Tada preporučujemo kemijsko i dubinsko čišćenje vozila.

Kemijska čišćenja se rade metodom ekstrakcije i postupak traje dok se ne dobije zadovoljavajuća kvaliteta.To je strojno čišćenje, kombinacija suhog usisavanja, ispiranja i skupljanja tekućina. Koriste se vrhunska sredstva koje rastapaju i emulgiraju sve vrste zaprljanja. U puno slučajeva koristi ga se kao protupjeneće sredstvo.Sredstvo je biološki razgradivo i ekološki prihvatljivo. Upotrebljavamo ga za čišćenje svih postojanih površina sjedala,tepiha i tapicirunga iz sintetike i vune.

Cjenik svih usluga dostavljamo na zahtjev po specifikaciji naručitelja.
Cijena čišćenja i održavanja ovisi o veličini prostora,učestalosti dolazaka djelatnika na teren,količini djelatnika na terenu te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na e-mail adresu info@ciscenje-odrzavanje.com.hr a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita.
Također možete nazvati na tel: 099 5000 900, 052 222530, 052 222533
Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge,klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.