Čišćenje nakon građevinskih radova

Servis za čišćenje

SERVIS ZA ČIŠĆENJE

CLEANING SERVICES

Domus Global Services
Croatia
52100 Pula

Servis za čišćenje-čišćenje apartmana

NAZOVITE NAS!

+385 95 507 88 94

SERVIS ZA ČIŠĆENJE NAKON GRAĐEVINSKIH RADOVA

1

Trebate li kvalitetno čišćenje nakon građevinskih radova ili tijekom gradnje?

Tijekom i po završetku gradnje ili adaptacije, stambenog ili poslovnog prostora kao i cijelog objekta, zahtjeva profesionalno i temeljito čišćenje. Bilo da se radi o tehničkom pregledu objekta, daljnjem najmu, prodaji ili samo useljenju. Čišćenje nakon građevinskih radova ili adaptacijskih, zahtjeva stručnost, dobru organizaciju ljudi predvođenu nadzornom osobom na terenu, specijalizirana sredstva i uređaje, a sve kako bi se osigurao dobar rezultat i postojano visoka kvaliteta.

Naše usluge uključuju navedeno, ali i više od toga:

• sakupljanje i uklanjanje manjeg otpada
• uklanjanje svih etiketa i naljepnica koje nisu trajne
• uklanjanje ostataka boja i mrlja
• brisanje prašine i usisavanje svih izloženih površina
• čišćenje svih unutrašnjih dijelova ormara i stolova
• pranje i dezinfekcija svih dijelova kuhinjskog prostora i sanitarija
• metenje, usisavanje i pranje podnih obloga
• pranje i poliranje prozora i pripadajućih okvira

Po završetku svakog čišćenja nakon adaptacijskih ili građevinskih radova, zainteresirani smo i za nastavak suradnje u obliku periodičnog ili svakodnevnog održavanja prostora.

ZAVRŠNO ČIŠĆENJE NAKON GRAĐEVINSKIH RADOVA

Čišćenje nakon građevinskih radova

Opis generalnog čišćenja

Uključuje jednog ili više djelatnika, ovisno o površini prostora predviđenoj za čišćenje, ali i o mogućim dodatnim molbama Klijenata, kao što su čišćenje unutrašnjosti kuhinjskih i ostalih elemenata i ormara, pranje i peglanja zavjesa i slično. Završno čišćenje nakon građevinskih radova ili nakon adaptacijskih, zahtjeva profesionalno i temeljito čišćenje, bilo da se radi o tehničkom pregledu prostora, daljnjem najmu ili useljenju.

Posebno se dogovara uklanjanje i odvoz glomaznog otpada, kao i čišćenje koje uključuje i pranje prozora iznad 4m visine, te čišćenje vanjskih staklenih stijenki uz rad na skelama ili dizalicama. U radu koristimo opremu namijenjenu za čišćenje nakon građevinskih radova, prilagođene alate te isključivo ekološka sredstava za čišćenje, renomiranih domaćih i stranih tvrtki, popraćena s vodopravnim dozvolama i sigurnosno tehničkim listama. Sve naše usluge čišćenja poslovnih prostora uključuju i stroge kontrole kvalitete rada djelatnica/-ka na terenu, koje provode kvalificirani djelatnici Domus Global Servisa, a sukladno unaprijed definiranim terminima. Svi proizvodi i oprema za čišćenje uključeni su u cijenu.

CJENIK SVIH USLUGA DOSTAVLJAMO NA ZAHTJEV PO SPECIFIKACIJI NARUČITELJA

Po završetku svakog čišćenja zainteresirani smo i za nastavak suradnje u obliku periodičnog ili svakodnevnog održavanja prostora. Cjenik svih usluga dostavljamo na zahtjev po specifikaciji naručitelja. Cijena čišćenja i održavanja ovisi o veličini prostora, učestalosti dolazaka djelatnika na teren, količini djelatnika na terenu te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na dolje ponuđeni upitnik, a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita. Također možete slobodno nazvati na tel: 099 5000 900, 052 222 530. Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge, klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


    Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
    Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.
    * (obvezno polje)

    Postavke privatnosti
    Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.