Završni radovi u graditeljstvu  Podne i zidne obloge, fasade, bojanje, instalacije, adaptacije te ostali završni radovi u graditeljstvu

Servis za čišćenje

ZAVRŠNI RADOVI

GRAĐEVINARSTVO

Domus Global Services
Croatia
52100 Pula

Servis za čišćenje-čišćenje apartmana

NAZOVITE NAS!

+385 99 5000 900
+385 98 290 982
+385 52 222 530

Usluga
1

Domus Global Servis i ponuda usluga obuhvaća različite završne te ostale radove.

Ponuda završnih radova u graditeljstvu
• stolarski radovi
• bravarski radovi
• postavljanje podnih i zidnih obloga
• podne obloge-drvo i laminat
• keramičarski i kamenopolagaćki radovi
• soboslikarski radovi
• ličilaćki radovi/bojanje
• izolaterski radovi
• suha gradnja
• izvođenje fasaderskih radova
• ostali završni radovi u graditeljstvu
• elektroinstalaterski radovi
• vodoinstalaterski radovi
• ostali radovi

ADAPTACIJE – ADAPTACIJE PO SISTEMU KLJUČ U RUKE

U suradnji s našim poslovnim partnerima u mogućnosti smo vam ponuditi uslugu adaptacije po sistemu ključ u ruke. Prilikom adaptacije starih ili novijih objekata, neizbježne su sve vrste završnih radova.

Naša prednost je što smo u mogućnosti ponuditi izvođenje svih završnih radova jer imamo uhodan tim stručnjaka koji poslove obavlja profesionalno i stručno kako bi vaši prostori zablistali.

Dijelovi naše partner grupe su i električari, vodoinstalateri, plinoinstalateri,iskusni terenski stručnjaci koji profesionalno odrađuju svoj dio posla. Kontaktirajte nas i naručite adaptaciju po principu ključ u ruke, pojednostavite si organiziranje projekata uređenja.

PROFESIONALNO POSTAVLJANJE KERAMIKE

Specijalizirani smo za izvođenje keramičarskih radova. Postavljamo podne i zidne pločice u svim unutarnjim i vanjskim prostorima. Kako bi pločice bile kvalitetno postavljene, neophodno je pravilno pripremiti podlogu i
koristiti odgovarajuće ljepilo. Ispravnim odabirom keramike za odgovarajuću namjenu, kvalitetnom pripremom podloge te pažljivim i pravilnim polaganjem keramike pobrinut ćemo se da vaše kupaonice, kuhinje, hodnici, poslovni prostori, terase, balkoni te ostali interijerni i eksterijerni prostori zablistaju.

Na tržištu vam je na raspolaganju uistinu raznovrsna ponuda keramičkih i porculanskih pločica za sve namjene. Ako niste sigurni koje pločice odabrati, rado ćemo vas savjetovati. Bez obzira koje pločice odaberete,
profesionalnom uslugom postavljanja, osigurat ćemo im dugi vijek trajanja.

PODOPOLAGAČKI RADOVI-PROFESIONALNO POSTAVLJANJE PODNIH OBLOGA

Pružamo vam uslugu kvalitetnog postavljanja parketa, laminata i ostalih podnih obloga. Podne obloge pokrivaju velike površine stoga se njihovom odabiru posvećuje posebna pozornost i važno je osigurati kvalitetno postavljanje.

Za izvođenje podopolagačkih radova potrebna je kvalitetna priprema podloge koja mora biti ravna, suha i čista. Na tako pripremljenu podlogu, postavlja se izolacija. Dakle, uz odabir odgovarajućih podnih obloga, važno je nabaviti i kvalitetne izolacijske ploče čime doprinosite udobnosti stanovanja i stabilnosti poda.

Obzirom na bogatu ponudu gotovih parketa i laminata te odgovarajućih lajsni, u mogućnosti ste birati podnu oblogu i dekor prema vlastitoj želji. Iako su se na tržištu pojavile različite inovativne, moderne podne obloge, parket je zbog svoje dugovječnosti zadržao poziciju i predstavlja izbor broj jedan u opremanju domova mnogih esteta. Domu daje toplinu i naglašava ljepotu prostora. Iako se na prvi pogled možda čini da je polaganje podova jednostavan posao, potrebna su znanja, vještine i odgovarajući alat kako bi pod bio kvalitetno postavljen i imao dugi vijek trajanja.

SUHA GRADNJA-PREGRADNI ZIDOVI, SPUŠTENI STROPOVI, OBLAGANJE POTKROVLJA

Izvodimo sve radove suhe gradnje. Suha gradnja omogućava jednostavno uređenje prostora te brzo izvođenje radova pri gradnji, adaptaciji ili prenamjeni prostora.

Suha gradnja je suvremeni način gradnje koji zadovoljava veliki broj zahtjeva koji se u današnje vrijeme postavljaju pred građevinski sektor. Gips kartonske ploče su u današnje vrijeme neizostavan građevinski materijal. Koriste se za izradu pregradnih zidova, spuštenih stropova, za oblaganje potkrovlja, izradu podnih sistema te je gotovo nemoguće zamisliti suvremenu gradnju bez upotrebe ovih ploča.

Za vas gradimo spuštene stropove, pregradne zidove, oblažemo potkrovlja gips kartonskim pločama. Gips kartonske ploče su na dodir tople i time pružaju osjećaj topline, a osim toga osiguravaju povoljne mikroklimatske
uvjete stanovanja. Ovisno o zahtjevima prostora u koje se ploče ugrađuju mogu se koristiti obične ploče, vlagootporne, vatrootporne, protupožarne, savitljive i druge ploče. Savitljive ploče omogućavaju kreativno oblikovanje prostora.

SOBOSLIKARSKI RADOVI-PROFESIONALNO LIČENJE

Pružamo uslugu soboslikarskih radova. Prepustite uređenje interijera našem stručnom timu. Soboslikarski radovi daju završni sjaj vašem domu ili poslovnom prostoru. Ako ste među onima koji vole promjene, bojenje zidova je najbrži i najjeftiniji način za osvježenje prostora.

S obzirom na mogućnost nijansiranja boja te bogatu ponudu dekorativnih obrada, u mogućnosti ste poigrati se bojama i različitim teksturama, dati svojim interijerima željeni izgled. Ako Vam je klasično bojenje najdraža opcija, na raspolaganju su vam brojne nijanse boja koje možete kombinirati prema vlastitim željama.

Kod dekorativnog nanošenja boje različitim tehnikama nanošenja postiže se reljefna tekstura. Mogućnosti kombiniranja boja i tekstura su neograničene. Uz vašu kreativnost i našu profesionalnost i stručnost u izvođenju radova, krajnji rezultat će biti interijeri koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

FASADERSKI RADOVI-PROFESIONALNA IZVEDBA FASADNIH SUSTAVA

Fasada predstavlja značajno financijsko ulaganje u objekt. Upravo iz tog razloga je važno pobrinuti se za kvalitetnu izvedbu i odabir optimalnih materijala. Za vas ćemo izraditi troškovnik u skladu s raspoloživim budžetom, savjetovati vas oko odabira materijala.

Pri izvedbi radova vodimo računa pravilnoj primjeni materijala, zadanim normativima i propisima. Kvalitetan fasadni sustav smanjuje troškove grijanja u zimskom periodu te troškove hlađenja u ljetnom periodu. Osim ugodnijih uvjeta za stanovanje, osigurane su i uštede. Uz stručnu izvedbu, fasada predstavlja isplativu investiciju za budućnost.

Ovisno o tipu, namjeni i položaju objekta, na raspolaganju su toplinsko-izolacijske ploče različitih karakteristika. Kada je riječ o završnom sloju u ponudi imate akrilatne žbuke, silikatne žbuke, silikonske žbuke i SEP. Bez obzira radi li se o adaptaciji starijih zgrada i obiteljskih kuća ili gradnji novih, fasada je uvijek isplativa
investicija.

Pošaljite nam upit
1


    Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
    Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.
    * (obvezno polje)

    Postavke privatnosti
    Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.