Usluge čišćenja i održavanja stanovi, kuće, vile, poslovni prostori, apartmani

NAŠA ADRESA

Domus Global Services
Mutilska 3
52100 Pula

NAZOVITE NAS!

Mobitel: +385 99 5000 900
Mobitel 2: +385 98 290 982
Telefon: +385 52 222 530
Telefon 2: +385 52 222 533

Usluga
1

USLUGE ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA

Domus Global Services pruža individualan pristup svakome svojemu klijentu baziran na globalno razvijenim metodama i procesima čišćenja te održavanja svih vrsta objekata i površina te sve povezane radnje uz iste.Svaka od naših usluga usklađuje se prema Vašim potrebama i procesima rada. Na taj način osiguravamo detaljnu, profesionalnu i konzistentnu uslugu.

Dugogodišnja praksa čišćenja i održavanja u različitim okolnostima i djelovanje na različitim tržištima te industrijama omogućili su nam da lako prepoznamo potrebe i želje naših klijenata te se postavimo kao pouzdan i dugoročan partner.

Radimo slijedeće usluge čišćenja:

  • Unutarnja čišćenja
  • Vanjska čišćenja
  • Specijalna čišćenja

 

Specijalizirani smo za čišćenje i održavanje stambeno/poslovnih prostora i objekata.

U mogućnosti smo pružiti širok spektar usluga čišćenja i održavanja.Bilo da se radi o uredu,poslovno stambenom objektu,apartmanima,kuće za odmor,hosteli/hoteli ili industrijskim postrojenjima Domus Global Service može pružiti kompletnu ponudu profesionalnih usluga čišćenja i održavanja prilagođenih potrebama svakog klijenta.
Pružajući kvalitetno pružene usluge,svjesni smo da je sama usluga čišćenja tek jedan od mnogih čimbenika koji su relevantni za usluge koju pružamo,a koja nas uspješno izdvaja od ostalih čimbenika. Uspostavljajući suradnju sa svima,fokusirajući se na potrebe klijenata,brzim reakcijama kada je to potrebno svi naši klijenti su složni da imamo efektivan pristup i potrebnu brzinu rješavanja problema.

Čišćenje i održavanje stanova/kuća te ostalih prostora
Čišćenje i održavanje poslovnih prostora, kancelarija
Čišćenje i održavanje apartmana, vila, kuća za odmor
Čišćenje i održavanje hostela, hotela, kampova
Završna čišćenja nakon građevinskih radova
Čišćenje i održavanje jahti, brodova i aviona
Pranje, održavanje i zaštita svih vrsta podova
Dubinsko čišćenje automobila i ostalih vozila
Dubinsko čišćenje tapeciranog namještaja, stolica, tepiha, fotelja

Kvalitetu usluge stavljamo na prvo mjesto.Jamčimo kontinuiranu kvalitetu usluge čišćenja i održavanja.Angažiramo pouzdano osoblje koje prolaze nekoliko stadija provjere.Sastavni dio strategije jest i procedura stroge kontrole kvalitete rada djelatnika na terenu,sve s ciljem postizanja i održavanja visokog standarda usluge i zadovoljstva klijenta.Zadovoljan i kvalitetan rad zaposlenika osnovni je preduvjet za
zadovoljstvo naših kupaca te postojanošću,pouzdanošću i kvalitetom usluga zadovoljavati zahtjev svojih klijenata.

Cjenik svih usluga dostavljamo na zahtjev po specifikaciji naručitelja.
Cijena čišćenja i održavanja ovisi o veličini prostora,učestalosti dolazaka djelatnika na teren,količini djelatnika na terenu te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na e-mail adresu info@ciscenje-odrzavanje.com.hr a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita.
Također možete nazvati na tel: 099 5000 900, 052 222530, 052 222533
Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge,klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.