Završna čišćenja nakon građevinskih radova

NAŠA ADRESA

Domus Global Services
Mutilska 3
52100 Pula

NAZOVITE NAS!

Mobitel: +385 99 5000 900
Mobitel 2: +385 98 290 982
Telefon: +385 52 222 530
Telefon 2: +385 52 222 533

Usluga
1

Završno čišćenje tijekom ili nakon građevinskih i adaptacijskih radova

Tijekom i po završetku adaptacije ili gradnje, novog ureda, stambenog prostora ili cijelog objekta, prostor zahtjeva profesionalno i temeljito čišćenje. Bilo da se radi o tehničkom pregledu prostora, daljnjem najmu,
prodaji ili samo useljenju.
Čišćenje nakon adaptacijskih i građevinskih radova zahtjeva veliko iskustvo servisa,dobru organizaciju ljudi predvođenu nadzornom osobom na terenu,specijalizirana sredstva i uređaje, a sve kako bi se osigurao dobar rezultat i postojana visoka kvaliteta.

Naše usluge uključuju navedeno, ali i više od toga:
• sakupljanje i uklanjanje manjeg otpada
• uklanjanje svih etiketa i naljepnica, koje nisu trajne
• uklanjanje ostataka boja i mrlja
• ribanje, brisanje prašine i usisavanje svih izloženih površina
• čišćenje svih unutrašnjih dijelova ormara i stolova
• pranje i dezinfekcija svih dijelova kuhinjskog prostora i sanitarija
• metenje, usisavanje i pranje podnih obloga
• pranje i poliranje prozora i pripadajućih okvira

Po završetku svakog čišćenja nakon adaptacijskih i građevinskih radova, zainteresirani smo i za nastavak suradnje u obliku periodičnog ili svakodnevnog održavanja prostora.

Dodatne usluge
1

Posebno se dogovara uklanjanje i odvoz glomaznog otpada, kao i čišćenje koje uključuje i pranje prozora iznad 4m visine, te čišćenje vanjskih staklenih stijenki uz rad na skelama ili dizalicama.

Cjenik svih usluga dostavljamo na zahtjev po specifikaciji naručitelja.

Cijena čišćenja i održavanja ovisi o veličini prostora,učestalosti dolazaka djelatnika na teren,količini djelatnika na terenu te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na e-mail adresu info@ciscenje-odrzavanje.com.hr a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita.

Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge, klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.