Pranje, održavanje i zaštita svih vrsta podova

NAŠA ADRESA

Domus Global Services
Mutilska 3
52100 Pula

NAZOVITE NAS!

Mobitel: +385 99 5000 900
Mobitel 2: +385 98 290 982
Telefon: +385 52 222 530
Telefon 2: +385 52 222 533

Usluga
1

Pranje,održavanje i zaštita svih vrsta podova

Usluga pranja i zaštita podnih obloga odnosi se na ,kamene podove,mramorne i granitne podove,keramičke i podove od porculana, PVC podove, linoleumom prekrivene površine, vinilske ili gumene podove, drvene i plutene podove te ostale podne poznate površine.

Servis za čišćenje Domus Global Services uslugu pranja i zaštite podova izvodi strojno i ručno uz upotrebu kemijskih sredstava za čišćenje koja savršeno učinkovito uklanjaju sve nečistoće, stare naslage akrlinih i drugih premaza i sl.

Vrhunsko čišćenje i zaštita obloga od mramora, granita, prirodnog kamena, klinkera, terracotte. Vršimo premaze i zaštitu podova nakon strojnih čišćenja.

Navedena usluga uključuje:

  • Poliranje i strojno čišćenje keramičkih pločica, mramora i kamena
  • Poliranje i strojno čišćenje drvenih podnih obloga (parketi/laminati)
  • Poliranje i strojno čišćenje pvc podnih obloga i linoleuma

Prije samog čišćenja na teren izlazi osoba specijalizirana za strojna čišćenja kako bi utvrdila stanje podnih obloga. Naručiocu se potom preporuča najoptimalnija usluga koja će zadovoljiti potrebe Klijenta, a podnim oblogama vratiti originalni sjaj.Vršimopremaze i zaštitupodova nakon strojnih čišćenja.

Postupak pranje i zaštite podova
Prva faza je pranje kompletnog poda i uklanjanje starih premaza ako postoje. Slijedi neutralizacija i sušenje podova. Kada je pod suh i potpuno čist, na površinu se ručno nanosi prvi sloj premaza. Kada se osuši, nanosi se drugi sloj a nakon sušenja po potrebi i treći. Premazi su potpuno prozirni, protuklizni, paropropusni i odgađaju upijanje tekućine. Zaštićeni podovi se mogu i ispolirati na visoki sjaj, upotrebom stroja za poliranje koji trenjem i zagrijavanjem blago otapa završni sloj premaza i polira ga do visokog sjaja. Za one koji više vole mat sjaj, postoje završni mat premazi.

Održavanje zaštićenog poda
Nakon što je pod zaštićen, poželjno je za svakodnevno pranje koristiti neko od profesionalnih sredstava za pranje podova iz linije proizvoda istog ili drugog proizvođača .Ova sredstva imaju ugodan miris, protuklizna su, smanjuju troškove i produžuju vijek trajanja zaštite (razrjeđuju se s vodom najčešće u omjeru 1:200 a na podu, svaki put iznova, ostavljaju mikrofilm koji se troši do slijedećeg pranja).

U prostorima sa većim prometom, zaštitni premazi se troše brže ili samo gube sjaj, pa je potrebno obnavljanje premaza ili poliranje. U svakom slučaju štite pod od trošenja a za prosute tekućine (voda, kava, sokovi…) dobivate na vremenu da se se uklone sa površine prije nego dođu u doticaj sa strukturom poda i naprave mrlje
koje se najčešće teško uklanjaju.

Cjenik svih usluga dostavljamo na zahtjev po specifikaciji naručitelja.
Cijena čišćenja i održavanja ovisi o veličini prostora,učestalosti dolazaka djelatnika na teren,količini djelatnika na terenu te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na e-mail adresu info@ciscenje-odrzavanje.com.hr a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita.
Također možete nazvati na tel: 099 5000 900, 052 222530, 052 222533
Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge,klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.