ČIŠĆENJE KUĆE ZA ODMOR

PROFESIONALNO ČIŠĆENJE KUĆE ZA ODMOR

Čišćenje kuće za odmor

Prvi dojam je najvažniji

Čišćenje kuće za odmor je jedna od najvažnijih komponenti. U trenutku kada gost uđe kroz vrata kuće za odmor, njihova očekivanja u prvom planu su čistoća i urednost. Taj prvi dojam kuće za odmor općenito daje ton cijelom odmoru. Kao servis za čišćenje kuće za odmor, razumijemo koliko su prvi dojmovi zapravo važni i koliko oni mogu utjecati na pozitivno raspoloženje gostiju.

Čišćenje kuće za odmor

Zadnjih godina, naša zemlja je daleko od nekadašnjeg  jeftinog smještaja i odmora te gosti očekuju više od objekata za odmor. Kvaliteta samog čišćenja pomoći će vam da se izdvojite iz konkurencije, očuvate zadovoljstvo gostiju i povećate razinu popunjenosti tijekom cijele sezone. Sve počinje čišćenjem prilikom izmjene gostiju i uređenjem okoliša.

ODABIR OSOBLJA ZA ČIŠĆENJE KUĆE ZA ODMOR

Vlasnici objekta za odmor koji već neko vrijeme iznajmljuju kuće za odmor, vrlo brzo su shvatili da je razlika između dobrih i odličnih čistača/čistačica velika. Problemi s kojima se nose vlasnici kuća za odmor te pitanja koja si postavljaju:

Hoće li se pojaviti čistač ili čistačica? Hoće li stići na vrijeme? Hoće li dovoljno dobro očistiti? Što će se dogoditi ako nam upute poziv da su bolesni?

Neizvjesnost

Ove neizvjesnosti su scenarij noćne more za svakoga tko je uključen u najam kuće za odmor. Nedolazak osoba zadužene za čišćenje napravit će veliku štetu, gosti mogu odbit ući u kuću, dobit negativne recenzije i sve ostale negativne konotacije. Vlasnici objekta pritom dobivaju nepotreban stres. Prilikom odabira osoba za čišćenje ili servisa za čišćenje nemojte biti vođeni najpovoljnijom ponudom.

Zamka najpovoljnije ponude za čišćenje kuća za odmor

Kod nas je nekako uvriježeno mišljenje da je najpovoljnija ponuda i najbolja, ali to je daleko od istine. Zadnjih godina cijena najma kuća za odmor uglavnom se ujednačila s ostatkom Europe. Gosti gledaju svaku sitnicu i ocjenjuju kuću na portalima dajući joj pozitivne ili negativne recenzije. Te recenzije direktno utječu na popunjenost tijekom godine.

RIZIK NAJPOVOLJNIJEG ČIŠĆENJA

Čišćenje kuće za odmor

Odabirom najpovoljnijeg čišćenja ulazite u rizik da vam se osoblje zaduženo za čišćenje kuće za odmor uopće ne pojavi u ugovoreno vrijeme. Razloga može biti puno, ali uglavnom iz iskustva možemo vam reći da je bolja cijena čišćenja na nekom drugom objektu presudila da se osoblje preseli tamo, a vas ostavi na cjedilu i napravi vam velike probleme.

Dolazak čistačica u ugovoreno vrijeme

Također kod čišćenja objekta jedan od najvećih prioriteta uz kvalitetu čišćenja je i pojavljivanje osoblja na vrijeme. Na našem području je odgađanje nekako uvriježena praksa kod izvođača raznih usluga gdje se prakticiraju razni izgovori u stilu: možemo li doći sutra ujutro, jer eto, danas smo baš zapeli na nekom objektu i slične promjene termina u zadnji tren.

Kod čišćenje kuće za odmor toga nema! Čistači moraju biti točni, to jest doći u ugovoreno vrijeme i obaviti maksimalno kvalitetno čišćenje. Znači, nema odgađanje usluge i naknadnih popravaka!

Odgovornost i ozbiljnost

Zato je čišćenje kuće za odmor kod smjene gostiju ozbiljan posao. Mnogi ga podcjenjuju misleći da se radi o jednostavnom poslu pritom ne razmišljajući o mogućim problemima. Čišćenje kuće za odmor ima svoju cijenu i najbolje vam je prihvatiti kao uobičajenu stavku u vašem proračunu.

RazlikA između dobrog i lošeg servisa za čišćenje

Dobar servis za čišćenje pojavit će se uvijek na vrijeme, u slučaju bolesnog osoblja na vrijeme će obavit zamjenu te maksimalno kvalitetno obaviti čišćenje apartmana, vila, kuća za odmor

Loš servis za čišćenje neće se pojaviti na vrijeme, neće naći zamjenu u slučaju bolesnog osoblja, neće kvalitetno obaviti čišćenja. Negativne recenzije kao posljedica lošeg servisa za čišćenje u konačnici će vam napraviti veći trošak nego da ste odmah iz starta uzeli kvalitetniji servis za čišćenja i nešto skuplji.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.