Strojno čišćenje podova, zaštita i održavanje

Servis za čišćenje

SERVIS ZA ČIŠĆENJE

CLEANING SERVICES

Domus Global Services
Croatia
52100 Pula

Servis za čišćenje-čišćenje apartmana

NAZOVITE NAS!

+385 99 5000 900
+385 98 290 982
+385 52 222 530

SERVIS ZA STROJNO ČIŠĆENJE PODOVA, ZAŠTITU I ODRŽAVANJE

1

Trebate li kvalitetno strojno čišćenje podova, njihovu zaštitu i održavanje?

Strojno čišćenje podova, zaštita i održavanje podnih obloga odnosi se na kamene podove, mramorne i granitne podove, keramičke podove i podove od porculana, PVC podove, linoleumom prekrivene površine, vinilske ili gumene podove, drvene i plutene podove te ostale podne poznate površine.

Servis za čišćenje Domus Global Services uslugu pranja i zaštite podova izvodi strojno i ručno uz upotrebu kemijskih sredstava za čišćenje koja savršeno učinkovito uklanjaju sve nečistoće, stare naslage akrilnih i drugih premaza i sl.

Vrhunsko čišćenje i zaštita obloga od mramora, granita, prirodnog kamena, klinkera, terracotte. Vršimo premaze i zaštitu podova nakon strojnih čišćenja.

Navedena usluga uključuje:

 • Strojno čišćenje keramičkih pločica, mramora i kamena
 • Strojno čišćenje drvenih podnih obloga (parketi/laminati)
 • Strojno čišćenje PVC podnih obloga i linoleuma
 • Zaštita podova nakon čišćenja prilagođenim sredstvima
 • Upotreba ekoloških sredstava za pranje podova i njihovu zaštitu

PROFESIONALNO STROJNO ČIŠĆENJE PODOVA, ZAŠTITA I ODRŽAVANJE

Strojno čišćenje podova, zaštita i održavanje

Opis poslova

Utvrđivanje stanja podnih obloga je prva stvar koja se radi prije samog čišćenja poda. Za takvu radnju je zadužen djelatnik koji je specijaliziran za takvu vrstu djelatnosti. Klijentu se zatim prezentira stanje podloge te nudi optimalna usluga koja će biti prilagođena podlozi, to jest za njeno kvalitetno čišćenje i zaštitu. Takvim se postupkom podlogama vraća sjaj koje su imale nekad.

 Postupak pranja i zaštite podova

Čišćenje započinje tako da se pere čitav pod i uklanjaju stari slojevi na njemu. Kad je sve dobro usisano i neutralizirano pusti se da se pod dobro osuši. Na suhu podlogu se nanosi prvi sloj zaštite ili nekog drugog odabranog premaza. Nakon sušenja, nanosi se drugi sloj a nakon sušenja drugog sloja, ako postoji potreba, može se nanijeti i treći sloj. Zaštitni premazi imaju odliku paropropusnosti, protukliznosti i prozirni su.

Ako postoje zahtjevi, podovi mogu biti ispolirani u stanje visokog sjaja koje se postiže tako da se poliranjem stvara trenje koje grije premaz i lagano ga omekšava, što uz veliku brzinu vrtnje, u konačnici, rezultira podom visokog sjaja. Također se može dobiti i mat premaz.

Održavanje zaštićenog poda

Poslije zaštite poda, prilikom dnevnog održavanja, treba upotrebljavati sredstvo za pranje podova koje u sebi ima dodatke za zaštitu poda identično onom kojim se zaštitio pod. Tako se prilikom svakog pranja zaštita na podu automatski obnavlja.

Korištena sredstva za svakodnevno pranje imaju ugodan miris, protuklizna su, smanjuju troškove i produžuju vijek trajanja svaki put iznova, ostavljaju tanki sloj zaštite koja zadržava zaštitna svojstva do sljedećeg pranja. U objektima gdje se odvija veća prohodnost, zaštita na podu se brže troši pa se stvara potreba za obnovom premaza. Zaštitna impregnacija efektivno štiti pod od habanja, a za nehotice izlivene tekućine poput sokova, kave, vode i ostalih, imate vremena za uklanjanje prije nego što počnu prodirati u strukturu podloge te na taj način poslije otežavaju čišćenje. Prodor ovisi o samoj čvrstoći i gustoći materijala.

Strojno čišćenje podova, zaštita i održavanje

CJENIK SVIH USLUGA DOSTAVLJAMO NA ZAHTJEV PO SPECIFIKACIJI NARUČITELJA

Po završetku svakog čišćenja zainteresirani smo i za nastavak suradnje u obliku periodičnog ili svakodnevnog održavanja prostora. Cjenik svih usluga dostavljamo na zahtjev po specifikaciji naručitelja. Cijena čišćenja i održavanja ovisi o veličini prostora, učestalosti dolazaka djelatnika na teren, količini djelatnika na terenu te obujmu posla. Savjetujemo da nam upit s detaljnim opisom vaših zahtjeva pošaljete na dolje ponuđeni upitnik, a mi ćemo vam odgovoriti najkasnije unutar 24 sata od primitka upita. Također možete slobodno nazvati na tel: 099 5000 900, 052 222 530Sve naše ponude su vremenski definirane i samim time, potpuno transparentne klijentu. Prihvaćanjem ponude usluge, klijent automatski prihvaća Uvjete poslovanja Domus Global Servisa.

Pošaljite nam upit
1


  Molimo navesti koju vrstu usluge želite te opis iste.
  Svi dostavljeni osobni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu realizacije upita.
  * (obvezno polje)

  Postavke privatnosti
  Kada posjetite našu web stranicu, oni mogu putem vašeg preglednika pohraniti podatke od određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.